Hodnocení zákazníků krémů Pyratine

Hodnocení zákazníků krémů Pyratine

9. 5. 2022
Pyratine / Hodnocení zákazníků krémů Pyratine

Pyratine nenajdete na pultech v drogériích, ani neuvidíte v bombastických reklamách v televizi. O to víc nás zajímá vaše spokojenost.

Produkty, které vzniknou v tichosti a bez podpory obrovských kosmetických koncernů v laboratořích na univerzitách nebo vědeckých pracovištích, se do běžného prodeje dostávají těžko. Třebaže jsou daleko lepší a často doslova revoluční ve srovnání s běžnou produkcí, nemají známou značku, nedočkají se speciální výstavky v lékárnách, supermarketech a nedostanou podporu v televizi, tisku nebo rádiu. 

Pyratine patří mezi takové produkty. Mezi české zákaznice a zákazníky se šířil dosud výhradně pomocí šuškandy neboli diskusí mezi zákaznicemi samotnými. Tu a tam se nám podaří otisknout inzerát nebo zveřejnit PR článek, základna klientů se však rozšiřuje především díky tomu, že si o Pyratinu řeknete mezi sebou. Vše stojí a padá s kvalitou produktu. I proto nás extrémně zajímají vaše reakce a spokojenost. 

Níže budeme zveřejňovat vaše reakce na výsledky krémů Pyratine, které dlouhodobě sbíráme pomocí online dotazníků. Spokojenost s produkty Pyratine dlouhodobě vyjadřuje přes 93% zákazníků. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak jste s produkty Pyratine spokojeni.  

Zákaznické hodnocení krémů Pyratine 

Velice mi pomohly. Konečně něco co mi zabírá. Jsem velmi spokojena a moc děkuji
Iva

Krémy Pyratine jsou vynikají, výsledky na mé problematické pleti tomu odpovídají. Avšak cena je trochu mimořádná 🙁 .
Lenka 

Koupila jsem si krém asi jenom dvakrát, ale byla jsem celkem spokojená. 
Stáňa 

Pleť je rozzářená, na první pohled je viditelný rozdíl v barvě a kvalitě pleti oproti vrstevnicím, které používají běžné krémy na vrásky.
Ivana    

Dobrý den, Pyratine používám asi 5 let. Původně byl pro mě na vrásky. Potom ho začal používat v pubertě i můj syn, protože se u něj vyvinula rosacea. Po dohodě s Dr. Strnadem jsme nasadili Pyratine. Kožní projevy se opravdu hodně zlepšily a za pomoci laseru už rosacena není pro mého syna viditelný problém. Pyratine používá dál. Já ho používám 2x denně pod můj krém místo séra. Séra používám též, ale Pyratinu se nevzdám. Jsem si jistá, že na mé pleti je to znát a spousta mých kamarádek začala používat Pyratine také. 
Stanislava

Pyratine mi pomohlo absolutně odstranit veškeré suché šupiny na obličeji, vzhled pokožky se celkově vylepšil a je určitě více hydratovaná. Rosacea je také lepší ale v kombinaci s laserovým ošetřením IPL. Vrásky bych řekla, že nijak neustupují. Krémů jsem vyzkoušela spoustu, ale tento je absolutně nedráždivý i pod očima.
Ivona   

Pyratine jsem vyzkoušela na rosaceu a jsem šťastná, že existuje. Zatím je to ten nejlepší krém, který jsem doteď měla. Dobrých účinků jsem si všimla jak sama, tak i mé okolí. Jenom na tu cenu si nemohu zvyknout. Děkuji našim vědcům, jmenovitě Dr. Strnadovi, že se problematikou rosacei zabývají a přeji jim další úspěchy ve vědě.
Eva 

Z produktů jsem vyzkoušela jen krém a splnil to, co sliboval. Pokud bych měla více informací o dalších prokuktech, zvažovala bych jejich používání. Vůbec je o těchto produktech málo informací.
Zagarová    

Používám Pyratine XR krém, je naprosto vynikající při rosacee a akne. Žádný jiný krém, a to jsem jich vyzkoušela dost, nepomohl jak tento. Sice méně hydratuje, ale to se dá napravit, tím že jednou za měsíc použiji hydratační masku. Vřele doporučuji, těm kdo trpí rosaceou či akné.
Pavla     

Pyratine krém používám 3 roky a za tu dobu mi nepřibyly žádné nové vrásky a původní se zmírnily. V kombinaci s čistící pěnou mám i stažené póry a vypnutější a hladší pokožku. Nevýhoda je pouze vyšší cena a dostupnost jen na internetu.
Jitka     

Krém jsem měla zatím dvakrát a to hned po sobě. Je příjemný a není mu co vytknout, jen si myslím, že na vrásky a povadnutí kůže působí stejně, jako jiné krémy…ale je pravda, že zázraky se nedějí 🙂
Michaela 

Účinky byly viditelné už po měsíci každodenního používání. Nelíbí se mi vysoká cena.
Marcela    

Podle mé zkušenosti je krém výborný. Mám citlivou pleť, takže spoustu krémů i dražších nemohu používat. Pro mne je velikou výhodou i to, že krém je jen jeden (noční + denní).Pokud mluvím za sebe, přivítala bych silnější oční krém, ten používám jiný. Jestli vás to potěší, krém začala používat i moje dcera a je také velice spokojená.
Eva     

Krém Pyratine-6 jsem si objednala znovu jen proto, že se píše o jeho ověřených účincích, na které stále čekám. Krém bohužel ani po opakovaném používání nepůsobí na moji pleť jak je slibováno, mám stále suchou pleť a redukci vrásek také nepociťuji. Sama dermatoložka mě upozornila na moji stále suchou pleť. Krémům Pyratine-6 jsem chtěla dát větší šanci na prokázání účinku hydratovat pleť delším používáním přípravku, ale pravděpodobně na mě nepůsobí a není pro mne vhodný. Ráda bych znala pravdivé názory ostatních klientek, které mají s krémem Pyratine-6 zkušenosti.
Ivana

S krémy jsem velmi spokojená, s texturou, vůní, vstřebáváním do pleti. Věřím ve větší hydrataci pokožky. Se začervenáním pleti mi výrazněji nepomohl, taktéž s pigmentací, proto jsem jako doplněk péče o pleť zvolila ošetření frakčním laserem. Uvítala bych slevy pro stálé zákazníky.
Lili     

Je mi 43 let a zkouším různé značky krémů. S výrobky jsem byla velice spokojena. Aby byly více vidět účinky krémů, musela bych je používat delší dobu, měla jsem od každého pouze jedno balení. Mám hyperpigmentaci a na bradě růžovku a občas akné. V současné době jsou pro mě vaše výrobky finančně náročné, ale výhledově se k nim určitě ráda vrátím. Balení mi také vyhovuje, tuba je určitě praktičtější. Pleť byla po použití krému jemná, neleskla se. Krém má velice příjemnou konzistenci a dá se vrsvit. Je výborný pod make-up. Jsem alergik a mám citlivé oči, v tomto případě jsem neměla vůbec žádné reakce. Komunikace, vstřícnost a ochota je také výborná, byla jsem velice spokojena. Přeji hodně spokojených zákazníků
Jana 

Používám Pyratine XR už velice dlouho, dá se říct od doby, kdy ho zlaté České ručičky vynalezly, jen škoda, že ho prodaly do USA. No…ostatně, jak všechno:-) Ale co je důležité…opravdu funguje, jako jediný krém, co je opravdu na problematickou pleť, ale tim myslím problematickou!
Jirka

Váš dotaz